Op zoek naar een origineel evenement voor jouw bedrijf of vrijgezellenfeest? Wil je een keer wat anders dan karten, paintball of bowlen? Leer middeleeuws zwaardvechten van een van onze topinstructeurs.

Je maakt kennis met het gebruik van het middeleeuwse langzwaard. Je leert over historische zwaardvechttechnieken en de denkwijze van de middeleeuwse krijger. Je leert de fundamenten van de schermtraditie van Johannus Liechtenauer, een zwaardmeester die rond 1320 in Duitsland leefde. Naast het leren hanteren van een zwaard, zul je veel interessante feiten over de middeleeuwen leren en dit alles met een gezonde dosis humor. De AMEK werkt met internationale topinstructeurs die allemaal zijn opgeleid door Mishaël Lopes Cardozo.


STAGE COMBAT

Een andere optie is de workshop Stage Combat. Waar onze instructeurs je naar de Hollywood-filmset brengen. Hier leer je alles over zwaardvechten en acteren voor een camera. Je gaat werken aan het creëren van je eigen zwaardgevecht, met de mogelijkheid om je eigen gevecht op te nemen. Welke workshop je  ook kiest, we garanderen je de ervaring van je leven!